Honlapkészítés

Honlapkészítés

Több, mint 100 honlap elkészítésének tapasztalatát adom.

Céges honlap

Egyedi design

Marketing rendszered támogatása

Egyszerű kezelhetőség

Keresőbarátság

Oktatva dolgozom

lokális marketing

Lokális marketing

Magyarországon elsőként kutattam ki, hogyan szerezz a környékeden ügyfeleket.

Google Cégprofil optimalizálás

Helyi kulcsszókutatás

Értékelések kezelése

Lokális SEO

mentorprogram

Mentorprogram

Sublattice of electrons that point in one direction, than from the.

Online stratégia

Tartalommarketing

E-mail marketing

Google Ads

Közösségi média

Gyakorlati tudás

Honlapkészítés

Sokszor érzed, hogy a jelenlegi weboldalad már nem adja vissza azt, amit a vállalkozásod valójában képvisel? Vagy épp most indul a vállalkozásod, és szeretnél egy weboldalt, ami igazán hozzád illik? Akkor jó helyen jársz!

Én és a csapatom több mint egy évtizede foglalkozunk honlapkészítéssel. Minden lépésnél veled vagyunk, hogy segítsünk az elképzeléseid megvalósításában. De lássuk, mit is kínálok neked konkrétan!

Honlap Tervezés

Mielőtt bármi is megjelenne a képernyőn, együtt alaposan átgondoljuk, milyen legyen az új weboldalad. Modern dizájnnal és egyedi grafikával biztosítom, hogy az oldal nem csak szemet gyönyörködtető, de funkcionális is.

Tartalomkezelő Rendszer (CMS)

Wordpress, Joomla CMS? Neked csak választanod kell, a megvalósítás a mi dolgunk. Az általam készített honlapok olyanok, hogy könnyen tudsz majd változtatni a tartalmon, frissítéseknél nem kell majd hozzám fordulnod.

Reszponzív Design

Az oldalad minden eszközön tökéletesen fog működni. Legyen az asztali gép, tablet vagy mobil, az oldal design-ja alkalmazkodni fog.

SEO-Optimalizálás

Milyen jó is egy szép weboldal, ha senki sem talál rá, ugye? Alapvető SEO beállításokat is elvégzek, hogy az oldalad könnyen megtalálható legyen Google-ban és más keresőmotorokban.

Folyamatos Karbantartás és Támogatás

Nem hagylak magadra az oldal elkészülte után. Folyamatosan figyelemmel kísérem az oldalad teljesítményét és bármilyen probléma esetén azonnal rendelkezésre állok.

Extra Szolgáltatások

Webáruházak, felhasználói interakciók, közösségi média integráció, blogok, hírlevelek... nincs olyan kihívás az online térben, amit ne vállalnék!

Kíváncsi vagy? Lépj kapcsolatba velem, és kérj egy ingyenes konzultációt. Meglátod, nem fogod megbánni!

Image