Szeretné, ha nem állna függésben? CMS rendszerrel Ön frissítheti honlapját, különleges funkciókat adhat hozzá!

Költség- és időkímélő megoldás, amikor önállóan frissíti oldalának tartalmát CMS rendszer segítségével! Mindezt különös szakértelem nélkül! Pénzt és időt takaríthat meg!

Word-szerű szövegformázás

Mint mindennapos munkája közben, olyan egyszerűen szerkesztheti honlapja tartalmát! Nem kell bonyolult rendszereket megtanulnia, kódokkal kínlódnia. Csak belép jelszavával az adminisztrációs rendszerébe, és már kezdheti is a módosításokat, vagy az új cikkek írását.

Költségkímélő, és időtakarékos funkciók

Előre megírt modulokat (kiegészítő funkciókat) nyújtunk, mint például vendégkönyv, webshop, fórum. Ezek beillesztése rövidebb idő, így jóval olcsóbb, mintha külön leprogramoznánk.

Mikor érdemes dinamikus honlapot készíttetni?

Nem azért, mert már mindenkinek ilyen van, hanem amiért mindenkinek ilyen van! Mivel a dinamikus oldalak elkészítésének a költsége magasabb, egyszerűbb társainál, így rendszeresen frissülő tartalom mellé ajánljuk. A költség hamar megtérül, hiszen Ön tudja frissíteni akkor, amikor szeretné, és ott ahol szeretné.

Milyen előnyökkel jár?

Képzeljen el egy honlapot, amin a vendég úgy érzi magát, mint egy boltban. Nézelődhet, informálódhat, sőt, vásárolhat is. Csak a honlapon múlik, mi válik valóra! Meg egy szekértőn. Tapasztalt kezek olyan honlapot készítenek, amin a látogató eljut a vásárlásig, vagy az adatainak megadásáig. Fontos célok ezek.

Egy honlap automatizálható! Automatizálással weboldala a nap 24 órájában elad, míg Ön alszik, vagy nyaral.

Automatikus kapcsolattartás

Hírlevélküldő rendszer, és online megrendelés. Ezek keltik életre honlapját! Nem olyan, mint egy bolt! Ez egy bolt, és egy alkalmazott egyben!

Étterme van? Foglaljanak honlapjáról asztalt! Szállodatulajdonos? Küldje ki legújabb akcióit vendégeinek! Rég nem hallott ügyfeleiről? Emlékeztesse őket! Nyelviskolája van? Küldjön rendszeresen tesztet, indítson online kurzust!

Még több honlapkészítés ötletet olvasna? Találtunk egy honlapot, amit bizalommal ajánlunk, hiszen rengeteget írnak a honlaptervezés részleteiről.

 

Tags
Image