Grafikai tervezés menete

Grafiakai tervezés menete egy jól bevált folyamat mentén halad, hogy hatékonysága és külseje is az Ön céljait szolgálhassa. Mivel a grafikai tervezés határozza meg cége milyen megjelenéssel mutatkozik partnerei előtt, így a tervezés menetével is szeretnénk segíteni az eredményt.

Tartalom, célok átnézése: előkészületek

Nem a vakvilágba kezdünk neki a munkának, hanem előtte megnézzük az Ön céljait, cége eddigi megjelenéseit, hogy követhessük annak logikáját, hiszen a grafikai tervezés akkor hatékony, ha következetesség, megjegyezhetőség párosul mellé. A célok átnézése közben csapatunk folyamatos grafikai tanácsadást biztosít.

Fotók kiválogatása

A grafikai elemek gondos megválogatása a tökéletes vizuális hatás elérése miatt nélkülözhetetlen. A grafikai kiadvány hangulatának meghatározó eleme a képi világ, aminek a gondos megválasztása az üzenet jobb átadását eredményezi. Ha nincsen Önnek megfelelő fotóanyaga, annak beszerzésében, elkészítésében is segítünk!

Betűtípusok kiválasztása

Fontos, hogy tiszta, és egyértelmű jelölésekkel biztosítsuk az információk (szövegek) egyértelmű hovatartozását, olvashatóságát. A fontosabb és kevésbé lényeges, valamint kiemelni való információkat a grafikai tervezés menete során a betűk egyértelmű formázásával érjük el.

Színek meghatározása

A színek a képekkel együtt határozzák meg a grafikai terv hangulatát, stílusát. A színek helyes meghatározása az üzleti koncepciótól függően áraszthat megbízhatóságot, nyugalmat, dinamikát, vagy a természet közelségét. A hatás egyértelműen meghatározza az ügyféllé válás folyamatát, a későbbi partnerség kialakulását.

Design elkészítése

Az alapok összeszedése után készülnek el az első grafikai tervek. A pontos előkészületek hatása is, hogy minőségileg egy sokkal részletgazdagabb és céltudatosabb grafika lát napvilágot. A tervek alapján ügyfelünk eldöntheti melyik változat áll legközelebb elképzeléseihez.

Végső formátum grafikai elkészítése

A grafikai tervezés utolsó lépéseként véglegesítjük a részleteket, ellenőrizzük a tartalmat, és véglegesítjük a kiadványt.

Nyomdai formátum elkészítése

A végleges kiadványt a nyomdai igényeknek megfelelően előkészítjük a nyomdai feldolgozásra.