Anders Tamás

Online marketing statéga | Szállások tanácsadója | Lokális marketing meghonosítója

Anders Tamás előadás

Szakmaiság

2002-ben kezdtem el grafikai munkákat készíteni családi vállalkozásunknak besegítve, ekkor már saját szervezésű buliknak is készítettem grafikákat.

2004-ben saját vállakozásomat, a ProSign-t alapítottam meg, eredetileg grafikai tevékenységekre, mert nagyon érdekelt a Photoshop és tipográfia.

Ahogy a saját marketinget kezdtem művelni, elkészítettem a honlapomat és rájöttem, a keresőböl egyre több látogatót és ügyfelet tudok szerezni. Elkezdtem tehát az online marketing világa felé tekinteni.

Ekkor még a honlap volt maga az online marketing, ezért szerencsés vagyok, hogy végigkísérhettem a fejlődését napjainkig.

Ezért tudok Neked is hatákonyan segíteni, egy teljes rendszert átlátva tudom megmutatni, hogyan működik az online világ!

Persze a marketing nem minden!

Ami még leköt:

  • Utazás
  • Sport (búvárúszás, vívás, tenisz, squash, kung-fu, akrobatika és bármi ami teljesítményt kíván)
  • Zene minden mennyiségben
  • Kihívások

Remélem megismerhetjük egymást!

SzállásMarketing

SzállásMarketing márka alapítója

A szállások egy külön világ az online marketingen belül.

2008-ótaa SzállásMarketing márkát megalkotva kiemelten foglalkozom a szállások stratégiájával,erre külön stratégiai rendszert dolgoztam ki.

Emellett zászlómra tűztem, hogy megteremtem azt a tudásminimumot, amit minden szállásnak, hotelnek és apartmannak egyaránt tudnia kell, hogy meg élhessen az interneten. Emiatt turisztikai szakmai blogot, Facebook közösséget és YouTube csatornát is létrehoztam, ahol a szakma találkozhat, megoszthatja egymással tapasztalatait.

Lokalitás lokális marketing logo

Lokális Marketing eszközrendszer hazai kidolgozója

2015-ben megtaláltam a jövő marketing eszközrendszerét, a Lokális Marketinget.

Megalkottam a hazai definícióját, és hozzá egy eszközrendszert, amivel helyi vállalkozásoknak, desztinációknak segítek elérni azokat az embereket, akik az ő szolgáltatásaikat keresik egy adott desztinációban.

A rendszert közös kutatások alapján visszük tovább Kondor Albert barátommal és kollégámmal, akivel a Lokalitás oldalon írjuk szakcikkeinket és oktatnuk hazánkban először a Lokális Marketinget.

A kutatás folyamatosan tart. Kutatom a Google Cégem felületet, workshopokat tartok és ebben az egyre szerteágazóbb területben kívánok élen járni.

0
-nál is több boldog ügyfél
0
komplett weboldal
0
-nél több fős közösség
0
-nél több Google Fiók