Rólunk

rólunkKis és közepes vállalkozások számára nyújtunk nyomdai és internetes megjelenést, miközben előtérben az üzleti céloknak való megfelelés áll. Ez a hozzáállásunk nem csak szép, hanem hatékony munkákat biztosít ügyfeleinknek, ugyanis folyamatos tanácsokkal is elátjuk őket, grafikailag mi helyes, és mi nem.

Meglévő ügyfeleink bizalma

Meglévő ügyfeleink bizalmát pontos munkával, és nyerő ötleteinkkel vívtuk ki. Megmutattuk mit lehet elérni egy jó grafikával, egy megfelelően kiemelt szóval, megválasztott színekkel. A sok közös munka a bizonyíték arra, hogy tanácsaink beváltak.

A Tanders.hu-ról

Több, különböző szakterületen jártas cég egyesüléseként jött létre a Tanders.hu, ahol a grafikusok, programozók, és online marketing szakemberek együtt dolgoznak ügyfeleink eredményes megjelenéséért. Egyre több tapasztalatunkat állíthatjuk az Ön szolgálatába!

Segítünk

Híresen sokat tudunk mesélni egy-egy témakörről. Akik már ismernek, megmondhatják szakmai hozzáállásunkat, és milyen logikus ötletekkel valósítjuk meg a céljaikat. Konzultációink során mindent beleadunk, hogy jó tanácsokat adjunk, azokat tapasztalatainkkal alátámasszuk.
Jöjjön, és próbálja ki!

Ismerkedjünk meg!