Dinamikus honlapkészítés

Komoly üzleti sikerek eléréséhez már nem elég, ha honlapján csupán szöveges tartalom van. Komolyabb honlapkészítés kell. A kapcsolat menüpont sem jelent egyet, egy linkkel, amin a látogató saját levelezőprogramjából tud levelet írni. Sokkal komolyabb eredményeket lehet elérni egy honlapról küldhető ajánlatkéréssel, hírlevél küldéssel, vagy Blog indításával.

Ezekről a honlapkészítés ötletekről partnerhonlapunkon is olvashat.

Alapjaiban is tökéletes

Az alap tartalomkezelő rendszer segítségével Ön tudja frissíteni honlapja tartalmát. Cikkeket vihet fel, linkgyűjteményt alakíthat ki. Egy oldalsó részen kiemelheti a legnépszerűbb, vagy akár a legolvasottabb cikkeit, szolgáltatásait. Indíthat szavazást, amit látogatói biztosan kedvelni fognak!
Egy szóval a rendszer mindennel rendelkezik, amit egy alap honlaptól elvárható!

Könnyedén kiegészítheti honlapját funkciókkal

Utólag merül fel Önben egy funkció hiánya? Átalakítaná weblapja külalakját? Költség hatékonyan kiegészítheti honlapját! A moduláris felépítés miatt 1-2 nap alatt „beültethető” egy funkció a honlapba.
Ilyen komolyabb lehetőség például egy Blog, fórum, levelezőrendszer, vagy kérdőív üzembe helyezése.

Világosak az előnyök

  • Ön frissítheti tartalmát: Nem kell várnia! Van egy jó ötlete, terméke? Azonnal megjelenítheti weblapján!

  • Egyszerű kezelés: Szokott szövegszerkesztőt használni? Az adminisztrációs felület sem bonyolultabb! Könnyedén formázhatja tartalmát, szúrhat be képeket, vagy rendezheti termékeit.

  • Automatikus működés: nem kell mindig rendezgetnie tartalmát. Legújabb írása előre kerül, többi jön utána. Esetleg nézettség szerint rendezné? Nem probléma.

  • Bővíthetőség: Bármikor kibővítheti honlapját kiegészítő funkciókkal. Mindezt költség hatékonyan, és gyorsan elvégezzük!

  • Keresőbarát kialakítás: A rendszer „barátja” a keresőknek, így különösebb „rádolgozás” nélkül is előrébb kerülhet a keresőkben (Google). Persze a hatékonyságot Internet Marketing segítségével növelheti.