Turisztikai marketing

Falusi turizmus online marketing

Egy vendégháznak is kell egy jó internet marketing stratégia. Sőt! Az igazi leleményesség abban rejlik, hogyan lehet alacsony költségvetésből is magas foglaltságot elérni.

Read more ...

Falusi turizmus fogalma

A falusi turizmus a szabadidő eltöltésének a megismerés szándékától motivált módja falusi környezetben. A falusi vendéglátás szolgáltatásai teszik lehetővé a turizmus ezen sajátos formáját. A falusi turizmus tehát a falusi vendéglátást is magában foglaló komplex fogalom.

Read more ...

Online marketing

Az online marketing valójában az internetes marketing, azaz olyan módszerek használata, melyek segítségével az internetről lehet ügyfeleket szerezni.

Read more ...

Honlapkészítés menete

A honlapkészítés menetének ismerete biztonsággal tölt el mindenkit, és folyamatossá teszi a munkát. Az évek során kialakult egy munkamenet, aminek köszönhetően gyorsan, és eredményesen tudjuk elkészíteni honlapját.

Read more ...

Honlapkészítés kis és közepes vállalkozásoknak

Önnek fontos, hogy látogató- és keresőbarát honlapja legyen, akkor a legjobb helyen jár. Szeretné, ha olyan szoros együttműködést kapna, amiben minden szakmai kérdést feltehet, és érti merre haladunk honlapjával? Alapelvünk, hogy végig támogatjuk, és hasznos megoldásokat javasolunk.

Read more ...

Grafikai tervezés menete

Grafiakai tervezés menete egy jól bevált folyamat mentén halad, hogy hatékonysága és külseje is az Ön céljait szolgálhassa. Mivel a grafikai tervezés határozza meg cége milyen megjelenéssel mutatkozik partnerei előtt, így a tervezés menetével is szeretnénk segíteni az eredményt.

Read more ...

Céges brossúra készítés

Céges brossúra voltaképpen egy kissebb katalógus, pár oldalas kiadvány, hajtott lap. Brossúra tervezés közben érthetően rendezzük az információkat, mind vizuálisan, mind logikai szempontból.

Read more ...

Szórólap készítés

Van különbség a tömegszórólap és a minőségi Szórólap között! Profi szakembereink beleviszik ötleteiket, tapasztalatukat, és a legfontosabb, hogy az Ön célját is szórólap készítés alkalmával...

Read more ...

Grafikai tervezés, minőségi megjelenés

Mi a különbség a profi, és a gagyi grafikai tervezés között? A kidolgozott elemek, a tapasztalat és szakértelem, a tipográfiai tanulmányok mind a munka eredményén javítanak. Egy profi gafika cége megítélését, reklámjának hatékonyságát támogatja. A Tanders.hu mindezt megadja.

Read more ...

Tartalomkezelés ingyen, amikor Ön akarja

Mára a legtöbb honlapot tartalomkezelő rendszer működtet. Ezek lényege, hogy míg régebben csak programozói tudással lehetett változtatni a honlap tartalmán, addig mára  ne kelljen sokat várni – és pénzt is fizetni – mire a megbízott cég lecseréli a tartalmat, amikor módosítani kell valamin. A CMS (Content Management System) tartalom kezelő rendszer egy, a látogató számára láthatatlan felület, ahol Ön egyszerűen tudja változtatni a tartalmat, illetve különböző funkciókat tud kezelni. Egy rendszer nagyon sokrétű lehet. Funkcióit a megrendelő határozza meg.

Read more ...

Miért kell vállalkozásomnak honlap?

Mára az internet szerepe túllépett a presztízs megszerzésén. Egy cégnek nem azért kell honlapot készíttetnie , hogy dicsekedhessen vele, hanem azért, hogy megtalálhassák a szolgáltatása iránt érdeklődők. Éppen ezért nem egyszerűen bemutatkozásra, hanem vevőszerzésre kell használni. Sokan nincsenek tisztában ezzel a tulajdonságával, vagy egyszerűen nem hisznek az online marketing lehetőségeiben.

Read more ...

Mikor használható új böngészőablak?

A linkek hatékony használata témakörhöz tartozik a linkek megnyitásának helye. Amikor minden linket új ablakban nyítunk meg, az olyan, mintha teleszemetelnénk valakinek a monitorját rengeteg oldallal. Külön rossz ebben a módszerben, hogy megnehezíti a navigálást, hiszen a második legtöbbször használt gomb (vissza gomb), használhatatlanná válik.

Read more ...

Miért nem kattintanak a reklámokra?

Azoknál, akik célzottan használják az internetet, kialakult az úgynevezett szelektív figyelem, azaz megtanulták, hogy ne figyeljenek oda a felbukkanó reklámokra. (Kivételt képeznek a szöveges hirdetések.) Mivel kiesnek a banner hirdetések, így a hozzájuk hasonló design elemek is hatástalanok maradnak. Ennek oka, hogy a szelektív figyelem nem tesz különbséget a reklám és díszítő elem között, mivel ha valamit mellőzünk, akkor annak tartalmát sem látjuk.

Read more ...

Hogyan könnyítheted honlapod olvashatóságát?

Egy honlap szövegének megírásához teljesen másként kell hozzáállni, mint a nyomtatott sajtóhoz. Teljesen más olvasási szokások jellemzőek a felhasználókra. Kevesebbet, és szelektíven olvasnak. A webes szöveget éppen ezért úgy kell megírni, hogy az oldal felületes átfutásával is átfogó képet kaphassanak a tartalomról.

Read more ...

Linkek hatékony használata honlapokon

A linkek a legfőbb támasz a honlapon böngésző számára. Linkek segítségével érted meg jelenlegi helyzetedet, követheted útvonaladat. A biztos navigálás eredményeként könnyebben születik meg a „merre tovább”, így magabiztosabb, és boldogabb látogatót kapsz!

Read more ...

Szabad-e pdf file-t használni honlapomon?

A pdf olyan szabvánnyá nőtte ki magát, amit mára bátran használhatunk bármilyen honlapon. Még a Google kereső is kidobja a találati listáin, így azokra könnyen rá is találhatunk. Minden alap adott tehát ahhoz, hogy használhassuk.

Read more ...

HTML

Az Internetre készült programozási nyelv, aminek segítségével honlapokat készíthetünk. Az egyszerű, és bonyolultabb honlapok is ezzel a technikával készülnek, valójában ez a kód jeleníti meg a szövegeket, képeket, és egyéb kiegészítőket.

Read more ...

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink célja, hogy cégének megfelelő megjelenést biztosítsunk. Marketinges tudásunk a legjobb háttér, hogy megfelelő grafikákat adhassunk át Önnek. Szakembereink a nyomdai előkészítésen át a honlapkészítés és professzionális arculaton keresztül nyerő megjelenést biztosítanak vállalkozásának, már a kezdetektől.

Read more ...
Kapcsolat