Szolgáltatások

Szolgáltatásaink célja, hogy cégének megfelelő megjelenést biztosítsunk. Marketinges tudásunk a legjobb háttér, hogy megfelelő grafikákat adhassunk át Önnek. Szakembereink a nyomdai előkészítésen át a honlapkészítés és professzionális arculaton keresztül nyerő megjelenést biztosítanak vállalkozásának, már a kezdetektől.

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés szolgáltatás alatt szórólap, céges katalógus, prostektus, plakát tervezés, és egyéb kiadványok megtervezésével foglalkozunk. Bevett metódusaink vannak, hogy a grafikai tervezés hatékonyan szolgálja terméke eladását, információinak megjelenítését. Folyamatos együttműködés során végig egységes maradhat megjelenése. Grafikai tervezés szolgáltatásunkról bővebben is olvashat.

Arculattervezés

Arculattervezés során megjegyzehetővé tesszük cége alapvető megjelenését. Logója, névjegye és levélpapírja tükrözni fogja tevékenységét, céges borítékja elegánsan viszik el fontos leveleit. A letisztultság és jól feldolgozhatóság, sokrétű felhasználhatóság alapvető jellemzője munkáinknak. Arculattervezés szolgáltatásunkról bővebben is olvashat.

Honlapkészítés

Honlapkészítés szolgáltatásunkkal online megjelenése előtt nyitjuk meg az utat. Marketing tanácsadással egybekötve készítjük el honlapját, ami webes megjelenésének alapját adja majd. Ötleteink egyformán segítik majd látogatói és a Google robotjai járását az oldalon, égy nem csak látogatói, hanem érdeklődői is lesznek. Az interneten minden mérhető, így statisztikával tudjuk alátámasztani mi az ami működik, és mi az, ami nem. Honlapkészítés szolgáltatásunkról bővebben is olvashat.

 

Ön egy döntés előtt áll

Megérti az interneten elérhető lehetőségeket, és tudatosan használja weboldalát és megjelenését, vagy felületesen kezeli azokat. Viszont, ha a tudatos használat bizonyítottan több bevételt hoz, miért ne azt választaná?

A jó döntés ára

Egy honlap esetében Önnek tisztában kell lennie a lehetőségekkel? (Keresőbarát honlap kell? Kik nézzék meg? A látogatók mitől rendelnek?, stb) Nem, mert ebben segítünk.  Ezt a tudást nekünk, a honlapok készítőinek, online marketingeseknek kell tudnunk, és közérthetően elmagyaráznunk! Önnek viszont érdeke megismerni a technikákat, az eredményes közös munka miatt.
(No meg jó érteni azt, ami eredményeket produkál. Nem?)

Ezért tudunk segíteni

Felvilágosítjuk lehetőségeiről, munka közben is tanácsokat adunk, rávilágítunk a zsákutcákra. Tapasztalatunkat felhasználhatja, kezdetben honlapja elkészítéséhez, majd felfuttatásához, de akár arculati elemeinek elkészítésére is. Olyan megoldásokkal szolgálunk, melyeket ha komolyan vesz, eredményesen fog működni honlapja, és egyéb offline kiadványai.

Kezdetnek tegye ezt

        • Először járja körbe az alapokat a jó döntéshez. Honlapunkon sok információt tettünk közzé, reméljük segíti döntését!

        • Másodszor (vagy akár rögtön) kérje ajánlatunkat , és személyes találkozót, hogy Önre- és cégre szabottan mondhassuk el, lehetőségeit, és milyen úton induljunk el.

Tags
Image