Arculattervezés

Arculattervezés során egységes megjelenést alakítunk ki cégének. A cél, hogy logójától kezdve szórólapjáig minden megjelenésében felismerhető és egységes legyen. A logó és az arculat elemeit kívánságára arculati kézikönyvbe foglaljuk, így segítve a későbbi grafikai munkákat.

  • arculat_logo_nevjegyLogó tervezés

  • Arculati kézikönyv

  • Levélpapír tervezés

  • Névjegy készítés

Kis arculattervezés

A kis arculat minden magára adó cég számára nélkülözhetetlen. A mindennapi kommunikáció és megjelenés alapját adja. Egy kisarculat felhívja magára a partnerek figyelmét, bizonyos tiszteletet vív ki.
A kis arculat tartalmazza a logó, névjegy, boríték, levélpapír, faxpapír megtervezését.

Teljes arculattervezés

A teljes arculat az összes arculati elemet tartalmazza, és iránymutatást ad a cég egységes megjelenéséhez, legyen az boríték, katalógus, vagy webes felület.
A teljes arculattervezés tartalmazza a logó és embléma grafikai tervezésén kívül a cégismertető, névjegykártya, levélpapír, boríték, dosszié, iratgyűjtő, reklámgrafika, matrica, felirat tervezését, a katalógus, termékismertető, prospektus, plakát,  szórólap, képeslap, naptár, meghívó designját.

Logó tervezés

Egyedi logó tervezés cége számára nem is akkora feladat, mint amekkora hasznot hoz a későbbiekben. Egy jó logó megjegyezhetővé teszi cégét, így jobban megtérülnek reklámjai. Logó tervezés után előkellőbb megjelenése lesz, az egységes külalak pedig komoly partnerré teszi ügyfelei szemében. Logó tervezés az arculattervezés nélkülözhetetlen része. Logó tervezés során figyelembe vesszük cége tevékenységét, céljait.

Arculati kézikönyv

Arculati kézikönyv segítségével minden megjelenésében egységes lesz, nem torzul arculata, mondanivalója. Arculattervezés során elkészült arculati kézikönyv útmutatást ad az arculati elemek felhasználására, valamint megkönnyíti a későbbi tervezéshez.

Levélpapír tervezés

Levélpapír megtervezése a mindennapi levelezését teszi előkellővé. A levélpapíron megjelenő logó, cím és az arculattervezés során meghatározott motívumok mind levelének jelentőségét hivatottak kiemelni. Munkánk során ügyelünk, hogy jól használjuk ki a felületet, és az írásra is maradjon hely.

Névjegy készítés

Névjegy átnyújtásakor mintha újra bemutatkozna. Később névjegyéről mentik el adatait, mennek fel honlapjára. Átgondolt elrendezés, pusztán a lényeg kiemelése meglepően jó hatást gyakorol!